Actuele projecten

De St. Lawrence School, die bij het Villa Maria Ziekenhuis hoort, heeft een groot tekort aan praktijklokalen .Op dit moment zijn er 300 studenten ingeschreven voor de opleiding Verpleegkundigen en Verloskundigen.

De praktische vaardigheden die vanuit het Curriculum, voorgeschreven door het Ministerie van Gezondheidszorg, moeten herhaaldelijk getraind worden om de vaardigheden in de praktijk verantwoord te kunnen uitvoeren. Helaas is er geen tot heel weinig ruimte om dit mogelijk te maken. Daarom gaan wij ( ST. Weeraba) samen met de Wilde Ganzen actie voeren om een uitbreiding van praktijklokalen te realiseren.

Voor de bouw is veel geld nodig 50.750,–Euro, de school kan dit bedrag nooit opbrengen, maar zij hebben intussen wel  12.000,–Euro gespaard en zijn inmiddels begonnen met de bouw.

Wij willen de benodigde 38.750,– Euro bij elkaar brengen, waarvan de Wilde Ganzen gegarandeerd 13.500,– Euro zal inbrengen.

Wij vragen Uw hulp om deze studenten een toekomst te geven.

 

Fonds schoolgeld (2006-heden)
Veelbelovende studenten, die door omstandigheden na afronding van het eerste studiejaar hun schoolgeld niet kunnen betalen, kunnen een beroep doen op sponsorgelden. De leiding van de school bepaalt wie hiervoor in aanmerking komt.

upgrading Staff (1996-heden)
Eerst ad hoc, sinds 2010 jaarlijks, wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor scholing en training van de staf van zowel het ziekenhuis als de opleiding voor verpleegkundigen.